Pričakovanje, praznovanje, ustvarjanje in iskrene želje je samo nekaj besed za opis veselega decembra. Na OŠ Gornja Radgona je december prazničen, vesel in ustvarjalen mesec.
Snežak, smrečica, sneženi mož, okrasek iz tulca so predmeti, ki so jih izdelali učenci prvega triletja na že 19. božično-novoletnih delavnicah v četrtek, 17. decembra. Darilna embalaža, vrečke za začimbe, praznični piškoti in mešanica čajev so izdelki učencev drugega triletja, ki si jih lahko ogledamo na lično pripravljeni razstavi izdelkov na hodniku ob jedilnici. Najstarejši, učenci tretjega triletja, so sešili darilne vrečke, izdelali okraske iz gline in papirja ter spekli adventne piškote. Na skupnem tehniškem dnevu so sodelovali tudi učenci podružnične šole. Na razstavi so predstavili našite voščilnice in ročno izdelane voščilnice.
Po mnenju učencev in njihovih mentorjev je dan potekal v prijetnem, prazničnem in ustvarjalnem vzdušju. Vsi, ki si razstave ne morete ogledati v živo, se sprehodite skozi dopoldansko dogajanje in razstavo s pomočjo fotografskega očesa g. Matjaža Cvetka.
Galerija

(Skupno 197 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost